Hartelijk welkom

Security. Ken jij de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Weet je ook wat te doen tegen bedreigingen? Voor IT-professionals is het belangrijk hierover mee te kunnen praten en er iets tegen te kunnen doen. DearBytes heeft dé oplossingen in huis en deelt ze graag met jou. En wel tijdens D3NH4CK – de nieuwe super-informatieve security-conferentie van DearBytes.

 

Heb je als CEO regelmatig te maken met bedreigingen, maar nog niet de juiste oplossing gevonden voor jouw organisatie? Of ben jij binnen je organisatie verantwoordelijk voor het implementeren van deze oplossingen en heb je interesse in de nieuwste ontwikkelingen? Dan ben je bij D3NH4CK zeker aan het juiste adres.

Parallel sessies en
plenaire sessies

Live meedoen!

D3NH4CK is een interactief evenement. Dat betekent dat jij je eigen dagprogramma samenstelt. Op deze manier haal je alles uit het evenement wat erin zit.
Naast een aantal plenaire presentaties zijn er ook subsessies waarvoor je je kunt inschrijven. Zo heb je de kans om een-op-een-met leveranciers te spreken over wat jou specifiek bezighoudt. Meld je aan via deze website voor een ‘speeddate’ met een vendor naar keuze.

Sprekers

IT-securityprofessionals van DearBytes en KPN vertellen je alles over de laatste bedreigingen en oplossingen. Bekijk de sprekers.


Vendoren

Haal alles uit de dag en ga in gesprek met leidende ontwikkelaars in de branche. Neem je prangende vragen mee voor deze experts.


Interactie

Bij D3NH4CK bepaal je zelf je programma. En ga je in gesprek met IT-securityprofessionals in een afwisselende, interactieve setting.


Gold sponsors

Alientvault
Fortinet
McAfee

Silver sponsors